SAMSUN / ATAKUM - Adnan Kahveci İlkokulu

1/F TİYATRODA

Eğitimci yazar Dr.Özgür BOLAT okulumuzda söyleşi yaptı.

Halkoyunları il yarışmasında 3.olduk.

Şbt

Türkiye akıl ve zeka oyunları  turnuvası kapsamında 28.02.2024 tarihinde  gerçekleştirilen ilçe yarışmalarına beş öğrencimiz ile katıldık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Kas

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Ekm

Cumhuriyetin aydınlık yüzleriyle cumhuriyetimizin 100'nu buluşturuyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı dolasıyla Türk Kızılayı işbirliği ile kan bağışı etkinliği düzenlenmiştir.

Öğrencimizden büyük başarı.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı okulumuz bahçesinde yapılan törenle büyük bir coşkuyla kutlandı

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Şehitlerini Anma programı yapıldı.